CarrefourSA’dan 13 milyonluk yatırım

Düzenleyen:
CarrefourSA’dan 13 milyonluk yatırım

Ekonomi Haberleri

CarrefourSA, farklı bir alışveriş deneyimi sunan yeni hipermarketini 13 milyon liralık yatırımla Forum İstanbul’da hizmete açtı.

Açılış töreninde konuşan Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, gıda sektöründe CarrefourSA gibi önemli bir markayla yeni yatırımlara imza atarak geleceğin perakendeciliğine uzandıklarını söyledi. Sürdürülebilir gelişim vizyonuyla sinerjisi yüksek, dinamik ve etkin bir yapıyla perakende sektöründe faaliyetlerini yürüttüklerini dile getiren Köseoğlu, takip ettikleri yenilikleri tüketicilere yansıtacak yatırımlara imza attıklarını aktardı. CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin de hipermarketi 180 kişilik bir ekiple hayata geçirdikleri bilgisini verdi. Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı ise taze gıda konusunda yerli tohumlar kullanılarak yetiştirilen sebze ve meyveler ile coğrafi işaret onayı almış ürünlerini tüketicilerle buluşturduklarını dile getirdi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...