Canlı tabelalar Türkiye'de

Canlı tabelalar Türkiye'de

Ekonomi Haberleri

Çoğunlukla filmlerde gördüğümüz, insanların caddelerde yürürken aniden karşısına çıkan ağzını açmış köpekbalığı gibi sahneler gerçek oluyor.

Çoğunlukla filmlerde gördüğümüz, insanların caddelerde yürürken aniden karşısına çıkan ağzını açmış köpekbalığı gibi sahneler gerçek oluyor. Amerika ve Avrupa'da yaygınlaşmaya başlayan 3 boyutlu reklam tabelaları Türkiye pazarına da girmeye hazırlanıyor. Medya3D tarafından Türkiye pazarına sunulacak olan 'Magic Display' isimli ürünün ilk lansmanı 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasındaki, TÜYAP'taki 15. Sign İstanbul Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı'ında gerçekleştirilecek. 3D gözlük olmadan da herkesin 3 boyutlu olarak görmesine imkân tanıyan yeni teknolojide, izleyici neredeyse bir metre uzaklığındaki nesnelere dokunabileceğine inanıyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...