Çalışma Bakanı: Engelli istihdamı artacak

Düzenleyen:
Çalışma Bakanı: Engelli istihdamı artacak

Ekonomi Haberleri

“2002 yılında 5 bin 777 engelli memur istihdam edilirken bugün bu rakam 50 binin üzerinde”

Mahmut Özay İSTANBUL - Bağcılar’da “Engelsiz Dünya Kongresi’ kapsamında düzenlenen ‘Engelsiz Dünya Ödülleri’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle sahiplerine verildi. Gecede Dilek Sabancı ‘istihdama yönelik katkılarından dolayı’ ödül aldı. Resmini çizdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından telefonla aranarak tebrik edilen engelli Gülşah Yağmur Yazıcı ise özel ödüle layık görüldü. Törende kamuda çalışan engelli memur sayısındaki artışa dikkat çeken Bakan Müezzinoğlu “2002 yılında 5 bin 777 engelli memur istihdam edilirken bugün bu rakam 50 binin üzerinde. Önümüzdeki dönemde bu rakamı daha da arttıracağız” dedi. Geceye, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda konuk, engelli ve engelli yakını katıldı.     
Çalışma Bakanı: Engelli istihdamı artacak
BİR ÖDÜL DE GAZETEMİZE
Engellilere yönelik hazırladığı haberlerle toplumsal bilincin artmasına katkıda bulunması dolayısıyla bir ödül de gazetemizin Haber Müdürü Fatih Selek’e verildi. Selek, ödülü Bakan Müezzinoğlu’nun elinden aldı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...