Çalışan emekliye 5000 TL meclisten geçti mi? Emekliye 5 bin TL ne zaman hesaplara yatacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çalışan emekliye 5000 TL meclisten geçti mi? Emekliye 5 bin TL ne zaman hesaplara yatacak?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milyonlarca vatandaşın gündeminde emekliye verilecek olan 5000 TL ikramiye yer aldı. Çalışan emeklilere de verilmesi planlanan 5 bin TL ikramiyenin detayları araştırılıyor. Peki, Çalışan emekliye 5000 TL meclisten geçti mi? Emekliye 5 bin TL ne zaman hesaplara yatacak?

Emeklilerin gündemide 5000 TL ikramiye yer alıyor. Çalışmayan emeklilere verilen 5 bin TL ikramiyenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilecek. Merak edilenler arasında ise Çalışan emekliye 5000 TL meclisten geçti mi? Emekliye 5 bin TL ne zaman hesaplara yatacak? soruları yer aldı. Detaylar...

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 TL MECLİSTEN GEÇTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiye meclisten henüz geçmedi. 

Çalışan emekliye 5000 TL meclisten geçti mi? Emekliye 5 bin TL ne zaman hesaplara yatacak?

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN TL İKRAMİYE NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin meclisten geçmesinin ardından kısa süre içerisinde hesaplara geçmesi bekleniyor.

Çalışmayan SSK emeklileri 5 bin TL ikramiye ödemesini 11-12-13-14 Kasım tarihlerinde almıştı. Çalışan SSK emeklilerine de 5 bin TL ikramiyenin maaş ödemesinin benzer şekilde ödenmesi bekleniyor. Torba teklif Meclis Genel Kurulunda da kanunlaştıktan sonra çalışan emekliye toplam 23,5 milyar lira civarında ödeme yapılacak. İkramiye ödemelerinin 15 Aralık’tan itibaren yapılabileceği belirtiliyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...