Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi? SON DAKİKA MÜJDE Çalışan emekliye ikramiye var mı? 5 bin lira ikramiye ne zaman yatacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi? SON DAKİKA MÜJDE Çalışan emekliye ikramiye var mı? 5 bin lira ikramiye ne zaman yatacak?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde konuşuyor. Önemli konuları ele alan Erdoğan, Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye verilecek mi? sorusuna da yanıt verdi. “Türkiye Innovation Week İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı, gündemde yer alan konulara da değinmekte. İşte, çalışan emekliye ikramiye konusundaki detaylar...

Çalışan emekliye 5000 TL verilecek mi, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. 5 bin TL'lik ikramiyenin çalışmayan emeklilere verilmesi uzun süredir konuşulmaktaydı. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde “Türkiye Innovation Week İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni”nde konuşuyor.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5000 TL VERİLECEK Mİ? 

Artan talepler sonrası devreye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emekliye  ikramiye verilmesi konusunda bakanlıklara ayrıntılı çalışma talimatı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilmesi için talimat verdi. 

80 MADDELİK TORBA YASA MECLİSE SUNULUYOR

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ev hanımlarına emeklilik hakkı getiren, fahiş fiyatlara karşı deprem bölgesinde cezaları artıran ve Çek ibraz kanununun süresinin uzatılmasının yer aldığı 80 maddelik torba yasa için açıklamada bulundu. Torba yasa teklifinin bugün meclise sunulduğunu duyuran Güler, “Toplumumuz için önemli düzenlemeler içeren 80 maddelik yasa teklifimizi bugün Meclis Başkanlığına sunuyoruz. Teklif uluslararası ekonomiye destek sağlamayı amaçlıyor.” dedi.

ÇALIŞMAYAN EMEKLİLERE ÖDENMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel olarak çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceğini açıklamıştı. Talimat doğrultusunda çalışmalar tamamlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 12,2 milyon emekliye 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödeme yaptı. SGK tarafından SSK'lılara 11-12-13 Kasım tarihlerinde, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur'lulara ise 14 Kasım'da toplam 61 milyar TL ödeme yaptı

ÇALIŞMAYAN EMEKLİYE İKRAMİYE İÇİN TALİMAT VERİLDİ

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, çalışmayan emeklilere yönelik 5 bin TL'lik ikramiye için de açıklamada bulundu. Güler, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesine ilişkin detaylı bir çalışma var. Kapsamı ve detayları çalışma sonrasında ortaya cıkacak." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Türkiye Gazetesi muhabiri Yücel Kayaoğlu bugün, AK Parti yöneticileri bir defa daha görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün emeklilere 5.000 lira verilmesi yönünde hazırlık yapılmasına yönelik öneriye sıcak baktığını aktarmıştı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...