Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman hesaplara yatırılacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman hesaplara yatırılacak?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Vatandaşın gündeminde çalışan emekliye verilecek olan 5 bin TL ikramiye yer alıyor. Merak edilenler arasında ise Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman hesaplara yatırılacak? soruları yer aldı.

Vatandaşın gündeminde emekliye verilecek olan 5000 TL'lik ikramiye yer alıyor. Arama motorlarında ise Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman hesaplara yatırılacak? soruları araştırıldı. Detaylar...

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 TL NE ZAMAN VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilecek. Çalışan emekliye verilecek olan ikramiyenin ne zaman yatırılacağı hakkında henüz bir tarih belirlenmedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı konu ile ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Emekli olup fiilen çalışmaya devam etmeyen emeklilerimize 5 Bin TL ikramiye ödemesi yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tek seferlik verilecek ikramiyeden kapsam dışında tutulan emeklilerin de faydalanması için çalışma başlatıldı" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ise şöyle olmuştu:

"Bakanlarımız hazırlıklarını bugün itibarıyla tamamladılar. İlk düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve Bağkur'lu esnaf emeklilerimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız. Böylece 15 milyon 120 bin emeklimizin tamamına bir defaya mahsus 5 bin liralık ödeme gerçekleştirmiş olacağız" 

EMEKLİYE 5 BİN TL İKRAMİYE YATTI MI?

Çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye 11-14 Kasım tarihlerinde yatırılmıştı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...