Büyük İstanbul tüneli görücüye çıkıyor

Düzenleyen:
Büyük İstanbul tüneli görücüye çıkıyor

EKONOMİ Haberleri

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) ‘3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin en kapsamlı sunumunu 3-6 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda yapacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuarın yapımcısı MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer “Ülkeler pürdikkat mega projelerimizi izliyor.

Osman Çobanoğlu ankara

AYGM’nin gerçekleştireceği sunum tüm sektör yetkilileri için oldukça önemli” dedi. Tümer, İstanbul’da günde 6,5 milyon kişinin kullanması planlanan, hem karayolu hem demiryolu geçişleri bulunacak tünelin, büyüklüğü ve kapsamıyla dünyada ilk olacağını belirtti. İstanbul Tüneli’nin sadece Türkiye’de değil, dünyada da merakla beklendiğini kaydeden Tümer “Fuarda müteahhitten mühendise, tedarikçiden müşavire pek çok sektör yetkilisi ulusal ve uluslararası proje uygulayıcıları ile bir araya gelme fırsatı bulacak” diye konuştu.

Bayramda köprü ve yollar ücretsiz 

Kurban Bayramı tatilini kapsayan 9 gün süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ücretsiz olacak. 30 milyon kişinin seyahat etmesi bekleniyor. 

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...