Bütün işlemler artık e-devlet'ten yapılacak

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Bütün işlemler artık e-devlet'ten yapılacak

Ekonomi Haberleri  / AA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu'nun (BTYK) 25. toplantısında alınan kararları açıkladı.

nbsp;Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu'nun (BTYK) 25. toplantısında alınan kararları açıkladı. Ergün, e-devlet çalışmalarının tek merkezden yürütüleceğini, vatandaşların yakında bütün işlerini e-devlet kapısından yapabileceğini bildirdi. Bakan Ergün, toplantıda e-devlet uygulamalarında TÜBİTAK ve TÜRKSAT gibi kurumların teknik danışmanlık vermesine ancak e-devlet projelerinin özel sektör eliyle yürütülmesine karar verildiğini bildirdi.Ergün, e-devlet uygulamaları ile kısa zamanda, yüksek olmayan maliyetlerle, vatandaşların hayat kalitesinin artırılmasına ciddi katkılar yapılabileceğinin altını çizdi. ANKARA AA

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...