'Bu bir bilek güreşi, görüşmeler sürüyor'

Düzenleyen:
'Bu bir bilek güreşi, görüşmeler sürüyor'

Ekonomi Haberleri

Emekliye promosyonla ilgili çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanmış olacağını belirten Müezzinoğlu, “Bilek güreşini Başbakanımıza teslim edeceğiz” dedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu emeklilere banka promosyonuyla ilgili çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanmış olacağını söyledi. Konunun hükûmetin gündeminde olduğunu belirten Müezzinoğlu, “Bankalarla emeklimizin kazanımı anlamında en ideal çözümü üretebilmek adına pazarlıklarımızı, görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Acele edersek kolay. Bankacıların verdiğini kabul edelim, müjdeyi yarın verelim ama emeklimizin bu anlamdaki beklentilerini en ideal çözebilmek adına onlar da biz de zorluyoruz. Bir bilek güreşidir devam ediyor. İnşallah bilek güreşini Sayın Başbakanımıza teslim edeceğiz. O, bileği olması gereken şekilde bükecektir. Herhâlde bu yıl sonuna kadar -ümit ediyoruz- sonuçlandırırız” dedi. 

Emeklilerin acele etmemesi gerektiğini vurgulayan Müezzinoğlu, “Acele ederlerse arzu ettikleri gibi sonuçlandıramayabiliriz. Çok farklı emeklilik maaşları olduğu için bu konuda tek rakam yok ama kamuoyuna, basına yansıyan rakamlar, afaki rakamlar” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...