BtcTurk hisse de satacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
BtcTurk hisse de satacak

Ekonomi Haberleri

BtcTurk, yeni dönemde kullanıcılar için Bitcoin ve kripto paranın yanı sıra hisse senedi alım satımına da aracılık yapacak. Böylece Türkiye’de bir ilke imza atarak, hem kripto para dünyasına seslenen hem de sermaye piyasalarına yönelik hizmet sunan ilk marka olacak.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü Bitcoin alım satım platformu olan BtcTurk, 1 Temmuz 2013 yılında başladığı yolculuğundaki 10’uncu yılını, yeni hizmetler ve yeni bir yapıyla karşılıyor. BtcTurk, ‘Hep Dahası Var’ sloganıyla kullanıcılarına ve kurumsal şirketlere uçtan uca self servis finansal hizmetler sunmayı hedefleyen bir markalar topluluğuna dönüşüyor.

TÜRKİYE'DE İLK OLACAK

Buna göre şirket, ana markası altında BtcTurk Kripto, BtcTurk Hisse, BtcTurk Teknoloji, BtcTurk Destek şirketleri ve BtcTurk Girişim, BtcTurk Cüzdan oluşumlarıyla finans ekosistemindeki yerini büyütecek. BtcTurk çatısı altında 80’i aşkın kripto para birimine erişim sağlayan BtcTurk Pro uygulaması isim değiştirip BtcTurk Kripto’ya dönüşürken, BtcTurk kullanıcıları, ‘BtcTurk Hisse’ uygulamasıyla Borsa İstanbul’da işlem yapabilecek, hisse senedi alım satım işlemlerini gerçekleştirebilecek. Böylece Türkiye’de ilk kez kripto para dünyasına ve geleneksel sermaye piyasası araçlarına yönelik bütün finansal hizmetlere, başka aracı kurumlarda olmayan yeniliklerle BtcTurk çatısı altında ulaşılabilecek.

BtcTurk Hisse’de, borsada olağan uygulama olan ve işlem gerçekleştikten sonra iki gün parayı bekleten sistem de olmayacak. Kullanıcıların bakiyeleri, takas sonrasında ‘anında kullan özelliği’ ile hemen hesaplara yatırılacak. Ayrıca hafta sonunda borsa kapalıyken hisse senedi takasına imkân tanınıyor, bakiyelerle kripto para alışverişine imkân sunuluyor. BtcTurk Hisse, Eliptik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. bünyesinde faaliyet gösterecek.

BORSA İSTANBUL İLE BAŞLAYIP YURT DIŞIYLA DEVAM EDECEK

BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk, “Başarılı ve dünyaya örnek olabilecek bir marka oluşturduğumuzu görmenin mutluluğunu yaşıyorum. BtcTurk, 10. yılında güven ve istikrarla heyecan verici bir geleceğe doğru ilerlemeye devam ediyor” dedi.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri de 10 yılda 5 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştıklarını belirterek, “Yeni nesil self-servis finansal hizmetler grubu olma vizyonuyla büyümemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Eliptik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. CEO’su Mahir Kubilay Dağlı ise Borsa İstanbul ile başlayıp yurt dışı hisse piyasalarıyla devam edeceklerini belirterek, “BtcTurk’un 10 yıllık kullanıcı deneyimiyle kriptopara dünyasında işlem yapan pek çok yatırımcı için geleneksel piyasaların önünü açacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

BtcTurk Teknoloji CEO’su Ozan Yurtseven, “Kazandığımız tecrübeleri ilerleyen dönemde sadece BtcTurk bünyesinde değil finans ve teknoloji alanında sunacağımız yeniliklerle diğer sektörlere ve firmalara da aktarıyor olacağız” ifadesini kullandı.

BtcTurk Kripto CEO’su Onur Güven de “Yeniliklerimizle kripto para dünyasını daha geniş bir tabana yaymak ve finansal dünyada ana akım bir pozisyona evrilmesine katkıda bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

BtcTurk Destek CEO’su Murat Tacer, tüm BtcTurk kullanıcılarına çözüm üretmek için 7/24 çalışan 400 kişilik bir ekipleri olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...