Boydak Holding 7 şirketi ile İSO 500 listesinde

- Güncelleme:
Boydak Holding 7 şirketi ile İSO 500 listesinde

Ekonomi Haberleri

İSO tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasının 2012 listesinde Boydak Holding 7 şirketi ile yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasının 2012 listesinde Boydak Holding 7 şirketi ile yer aldı. HES Hacılar Elektrik ve Boytaş Mobilya ile listede ilk 100 arasında 2 şirketiyle temsil edilen Boydak Holding, Kayseri'den İSO 500'e giren 13 şirketten 7'sini bünyesinde barındırıyor. İSO 500 listesine Boydak Holding bünyesindeki HES Hacılar Elektrik 65'inci, Boytaş Mobilya ise 84'üncü sıradan girdi. Boydak Holding şirketlerinden Merkez Çelik 141'inci, Boyteks 247'inci, Boyçelik 273'üncü, İstikbal 280'inci, Form Sünger 468'inci sıradan İSO 500 listesine girdi. Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mobilya başta olmak üzere toplam 8 sektörde faaliyet gösterdiklerini, etkin oldukları bütün sektörlerdeki temel hedeflerinin liderlik ve liderliği korumak olduğunu vurguladı. Boydak, "İSO 500 listesi iddialı, rekabette öne çıkmak isteyen, kazandığını sanayiye yatıran her şirket için çok önemli bir ayna işlevi görüyor. Biz bu aynadaki görüntümüzden son derece memnunuz. Bu yıl 7 şirketimizle bu listeye girdik. Bu yıl Form Sünger şirketimiz de yeniden İSO 500'e girdi, bunun için de ayrıca mutluluk duyduk." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...