"Boğaziçi'nde imar yok, sadece talepler var"

- Güncelleme:
"Boğaziçi'nde imar yok, sadece talepler var"

Ekonomi Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Boğaziçi bölgesini imara açacak bir düzenleme yapıldığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Boğaziçi bölgesini imara açacak bir düzenleme yapıldığı iddialarının doğru olmadığını belirterek, "İstanbul'da böyle bir çalışmamız yok. Varsa imzamız getirip göstersinler" dedi.

##tgvideo## nbsp;

Ankara Sanayi Odası Kasım ayı Meclis Toplantısına katılan Bayraktar, toplantının sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Bayraktar, gazetelerde yer alan yeni Yapı Denetim Kanun Taslağı'na göre Boğaziçi öngörüm bölgesinin iki katlı imara açılacağı yönündeki haberin hatırlatılması üzerine, "İstanbul'da böyle bir çalışma taslağımız yok. Sadece talepler var. Bakanlık ve hükümet olarak İstanbul'da bir çalışmamız yok. Yazılan yazılar da Bakanlığa ait değil. Varsa imzamız getirip göstersinler" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...