Blue Lake’de yılın son fırsatı

Düzenleyen:
Blue Lake’de yılın son fırsatı

Ekonomi Haberleri

Hem göl hem deniz manzaralı Blue Lake projesinde konutlar; aralık ayı sonuna kadar yüzde 25 peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli banka kredisi ile yatırımcılara sunuluyor.

Metal Yapı Konut, İstanbul Küçükçekmece Gölü’ne sıfır konumda bulunan projesi Blue Lake için uygun ödemeli bir kampanya düzenliyor. Projede aralık ayı sonuna kadar sürecek kampanya ile yatırımcıya %25 peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli cazip koşullar sunuluyor. 

1+0'dan 4+1 dublekse kadar farklı konut tipleri ile ev alacakların ihtiyaçlarına cevap veren projede, daire büyüklükleri 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.  8 blokta 788 daire, 2 blokta 22 ticari ünitenin yer aldığı proje, alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

LOKASYONUYLA AVANTAJ SAĞLIYOR

TEM ve E5'e, toplu ulaşım araçlarına ve havaalanına yakınlığıyla dikkat çeken proje, Metrobüse ve Marmaray'a 500 metre, Atatürk Havalimanı'na ise 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
İnşaatı tüm hızı ile devam eden Blue Lake Küçükçekmece'de hayat 2017 yılı sonunda başlayacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...