Bitcoin yükselişe devam edecek mi? Ünlü analist kritik seviyeyi açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bitcoin yükselişe devam edecek mi? Ünlü analist kritik seviyeyi açıkladı

Ekonomi Haberleri

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatındaki hareketlilik sürüyor. Tecrübeli kripto para analisti Michael van de Poppe, BTC’de yönün belirleneceği kritik fiyat seviyesini açıkladı…

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son 1 haftada yakaladığı yükseliş ivmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Yatırımcılar kripto paralardaki rallinin devam edip etmeyeceğini merak ederken, pek çok kişi “Bitcoin yatırımı için doğru zaman mı?” sorusuna yanıt arıyor. Sosyal medya adından sık sık söz ettiren bir kripto para analisti merak edilen son gelişmeleri paylaştı.

Popüler kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin’in bir sonraki hareketi hakkında tahmin ve analizlerini açıkladı. Şu sıralar pozitif sinyaller veren Bitcoin’de kritik fiyat seviyesine dikkat çeken ünlü analist, bu seviyenin üzerinde fiyatlanması halinde “Yükselişe devam” dedi.

Bitcoin yükselişe devam edecek mi? Ünlü analist kritik seviyeyi açıkladı

BİTCOİN’DE KRİTİK FİYAT SEVİYESİ

Tecrübeli analist van de Poppe, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerindeki başarılı tahminleriyle tanınıyor. Sosyal medya hesabından yeni açıklamalar yapan ünlü analist Bitcoin fiyatı için en kritik fiyat seviyesini 26 bin 800 dolar olarak duyurdu. Kripto uzmanına göre fiyatın bu seviyenin üzerinde kalmaya devam etmesiyle birlikte Bitcoin’de yükseliş devam edecek.

Michael van de Poppe, BTC’nin 26 bin 800 dolar üzerinde tutunduktan sonra bir sonraki hedefinin 28 bin 500 dolar olacağını söyledi. Tecrübeli analist, Bitcoin için kritik s eviye olan 26 bin 800 dolar seviyesinin şimdiye kadar iki kez test edildiğini ve yeniden kırılacağını söyledi. Lider kripto para birimi BTC şu sıralar 27 bin dolar seviyesinin üzerinde fiyatlanıyor. Yatırımcılar bu seviyenin korunup korunamayacağını yakından takip ediyor.

Bitcoin yükselişe devam edecek mi? Ünlü analist kritik seviyeyi açıkladı

ÜNLÜ ANALİSTİN ETHEREUM YORUMU

Usta analist Michael van de Poppe, lider altcoin Ethereum hakkında da birtakım yorumlar yaptı. Ethereum’da direnç seviyesinin 1.850 dolarda olduğunu söyleyen analist olası düşüşlerde 1.680 dolar ile 1.725 dolar arasının takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Ünlün analistin Ethereum yükselişindeki hedefi ise 2 bin dolar oldu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...