Benzin ve motorine zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli: Akaryakıta ne kadar zam gelecek?

Düzenleyen:
Benzin ve motorine zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli: Akaryakıta ne kadar zam gelecek?

EKONOMİ Haberleri

Benzin fiyatlarına gelen zamların ardından araç sahiplerinin birinci gündem konusu akaryakıt fiyatları oldu. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş Brent petrol fiyatlarının sert yükselmesine neden olmuştu. Petroldeki bu yükseliş akaryakıt fiyatlarına yansırken, 20 Mart gecesi motorine bir zam daha gelmişti. Peki motorine zam gelecek mi? Benzine zam yapıldı mı? Akaryakıt fiyatlarına zam gelecek mi? Alınan son bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,67 lira, motorine ise 1,60 lira zam gelecek.

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarında hareketlilik yaşanmıştı. Petroldeki bu hareketlilik ise pompaya yansıdı. Araç sahiplerinin gündemi ise benzin fiyatları oldu. Binlerce kişi “Akaryakıt, motorin, mazot, LPG ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzine zam gelecek mi? Akaryakıta ne kadar zam yapıldı?” sorularını aramaya başladı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, bu gece itibarıyla benzine 1.68, motorine de 1.60 lira zam bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM! 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu gece yarısı benzin ve motorine yine 1.5 liranın üzerinde zam geliyor. Bu gece itibarıyla benzine 1.68, motorine de 1.60 lira zam bekleniyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, sosyal medya hesabından benzin ve motorine zam beklendiğini duyurdu. Aktaş yaptığı paylaşımda benzine 1,67 lira, motorine ise 1,60 lira bu gece yarısından itibaren zam geleceğini ifade etti.

Benzin ve motorine zam geliyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli: Akaryakıta ne kadar zam gelecek?

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 

21 Mart Pazartesi günü İstanbul'da benzin fiyatları şu şekilde; 18.11 TL, motorin 20.68 TL, LPG 11.12 TL.... Ankara’da benzin ve LPG fiyatları şu şekilde; 18.20 TL, motorin 20.76 TL, LPG 11.34 TL... İzmir’de benzin ve LPG fiyatları şu şekilde; 18.22 TL, motorin 20.76 TL ve LPG’de 11.06 TL’den satılıyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...