BBP Lideri Destici'den asgari ücret açıklaması: 'Tahmin ediyorum' dedi, rakam verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
BBP Lideri Destici'den asgari ücret açıklaması: 'Tahmin ediyorum' dedi, rakam verdi

Ekonomi Haberleri

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın, Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki aşevi ve kültür merkezinin açılış törenine katılan BBP Lideri Destici, asgari ücrete ilişkin de konuştuç Destici, "Bu artışın genel itibariyle yüzde 40 ile 50 arasında olmasının, doğru olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın, Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki aşevi ve kültür merkezinin açılış törenine katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Destici, asgari ücrete ilişkin soruya ise, "Yüzde 15-20'de refah payı konularak, asgari ücret açıklanacaktır. Bu artışın genel itibariyle yüzde 40 ile 50 arasında olmasının, doğru olacağını tahmin ediyorum." dedi.

DESTİCİ ÖĞRENCİLERLE OYUN KOSOLUNDA FUTBOL MAÇI OYNADI

İzmit'te konuşmaların ardından okunan dualarla kurban kesildi ve günde 3 bin öğrenciye hizmet verecek aşevi ve kültür merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Törene, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri Kenan Gökçen, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Kocaeli İl Başkanı Cüneyt Engin katıldı.

BBP Lideri Destici'den asgari ücret açıklaması: 'Tahmin ediyorum' dedi, rakam verdi
Açılışın ardından beraberindekilerle tesisi gezen Destici, öğrencilere yemek dağıtımı yaptı, oyun konsolunda futbol maçı oynadı.

DESTİCİ'DEN ASGARİ ÜCRET TAHMİNİ

Gazetecilerin, programın ardından asgari ücrete ilişkin beklentisini sorması üzerine Destici, "Kasım ayı enflasyonu belli olduktan, aralık ayı enflasyonu da görüldükten sonra tahmin ediyorum ki; son 6 aylık enflasyon rakamının üzerine yüzde 15-20'de refah payı konularak, asgari ücret açıklanacaktır. Bu artışın genel itibariyle yüzde 40 ile 50 arasında olmasının, doğru olacağını tahmin ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

(AA)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...