Bayram öncesi emeklilere müjde! İkramiyeler bugün hesaplara yatırılacak

Düzenleyen:
Bayram öncesi emeklilere müjde! İkramiyeler bugün hesaplara yatırılacak

EKONOMİ Haberleri

Ramazan Bayramı öncesi ikramiyeler yatmaya başladı. Dün hesaplara yatmaya başlayan ikramiyeler bugünde devam ediyor. 22, 23, 24, 25, 26 olanlar için ise ödemeler bugün yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 2018 yılından beri devam eden emeklilere ikramiye uygulaması bu bayram öncesinde de devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi emeklilerin ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı. 

HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI 

Ramazan Bayramı öncesi emeklilerin ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri, ikramiyelerin hesaplara geçip geçmediğini kontrol ediyor. Çifte bayram yaşayacak olan emekliler, bu sene bin 100 lira alacak.

Bayram öncesi emeklilere müjde! İkramiyeler bugün hesaplara yatırılacak

29 NİSANA KADAR DEVAM EDECEK 

Emekli bayram ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılmış olacak. İşte gün gün yatacak ikramiye tarihleri; 

Emekli bayram ikramiyesi 4/a’lı işçi emeklileri için ödeme günleri; 17, 18, 19, 20, 21 olanların 27 Nisan,

22, 23, 24, 25, 26 olanların 28 Nisan,

4/b’li Bağ-Kur emeklileri için 29 Nisan,

4/c’li memur emeklileri için ise hem bayram ikramiyeleri hem de Mayıs ayı aylıkları 29 Nisan tarihinde ödenecek.

İŞLEMLER PTT ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

Yaşlı ve engelli maaşları da bayram öncesine alınmış durumda. Yaşlı ve engelli ödemeleri yarın hesaplara yatırılmaya başlanacak. İşsizlik maaşları ise son iş gününde yatacak. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ödemeleri PTT üzerinden gerçekleştirilecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...