Baykar'dan dev hamle! Selçuk Bayraktar 'Dünyanın en iyileri arasında yerimizi aldık' diyerek duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından millî ve özgün İHA'lar ile Kızılelma'ya yönelik bir paylaşımda bulundu. Bayraktar, "2022'de imzaladığımız sözleşmelerde ihracatın payı yüzde 99.3" derken, "Bayraktar Kızılelma'yı da ihracat gelirlerimizle geliştiriyoruz" ifadesini kullandı.

Geliştirdiği yerli ve milli SİHA'lar ile Türkiye'nin gücüne güç katan, yerli savunma sanayiide büyük atılım gerçekleştirilmesinde öncü olan Baykar, 2022'ye damga vurdu. Bayraktar ve Kızılelma ile dünyada dengeleri değiştiren Baykar'ın 2022 gelişmelerini sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 2022 yılında 1,18 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini belirtti.

"İHRACATIN PAYI YÜZDE 99.3"

Paylaşımında, "Öz sermayemizle geliştirdiğimiz, millî ve özgün İHA'larımız sayesinde dünyanın en iyileri arasında yerimizi aldık" ifadelerine yer veren Bayraktar, "2022'de imzaladığımız sözleşmelerde ihracatın payı yüzde 99.3" dedi.

Türkiye'nin en önemli teknolojik hamleleri arasında yer alan Kızılelma'ya da değinen Bayraktar, "Kızılelma'yı da ihracat gelirlerimizle geliştiriyoruz" ifadesini kullandı.

https://twitter.com/Selcuk/status/1609847286426730496

18 ÜLKEYLE YENİ İHRACAT SÖZLEŞMESİ

Öte yandan, Baykar'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Baykar'ın 2022 yılına dair değerlendirmeler yer aldı. Paylaşımda 2022 yılında 1,18 milyar dolarlık ihracatın gerçekleştiği, 18 ülke ile yeni ihracat sözleşmesi imzalandığını belirtildi.

İhracat sözleşmesi imzalanan ülke sayısının toplamda 27 olduğuna değinilirken, Kızılelma'nın da ihracat gelirleriyle geliştirildiği ifade edildi.

"YILIN İLK GÜNÜNDE KIZILELMA MESAİSİ"

Öte yandan Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımda yeni yılın ilk gününde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Baykar Tesisleri'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirtmişti. Bakan Varank ve Selçuk Bayraktar Kızılelma'nın önünde beraber poz vermiş ve bu kareyi Bayraktar "Yılın ilk gününde Kızılelma mesaisi" mesajıyla paylaşmıştı.

Baykar'dan dev hamle! Selçuk Bayraktar 'Dünyanın en iyileri arasında yerimizi aldık' diyerek duyurdu

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...