'Bankalar zorluk çıkarıyor'

Düzenleyen:
'Bankalar zorluk çıkarıyor'

Ekonomi Haberleri

KOSGEB Başkanı Recep Biçer, “Sıfır Faizli İşletme Kredisi” almaya hak kazanan KOBİ’lerin bankalarda işlemlerinin zorlaştırıldığını, kredi başvurularının da büyük bir bölümünün reddedildiğini belirterek, “Lütfen bankalarımız KOBİ’lere zorluk çıkarmasın” dedi.

Ülkede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, devletin KOBİ’lerin yanında olduğunu hissettirmek ve ekonomiye biraz olsun canlılık sağlayabilmek adına büyük bir özveriyle çalışırken, bankaların bu tutumlarının kendilerini üzdüğünü dile getiren Biçer “Biz KOSGEB olarak elimizden geleni, üstümüze düşeni yapıyoruz. Bankaların da bu süreçte ellerini taşın altına koyarak, KOBİ’lerimize yardımcı olmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Sıfır Faizli İşletme Kredisi paketinin başarısı, program sürecine dâhil olan herkesin gayretiyle mümkün olur” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...