Bankalar yılbaşı için kredi yarışına girdi

Düzenleyen:
Bankalar  yılbaşı için kredi yarışına girdi

Ekonomi Haberleri

Bankalar 10 bin liradan 100 bin liraya kadar yılbaşı kredisi kampanyaları düzenlerken, faizler yüzde 1.15 ile yüzde 1.30 arasında değişiyor

Her bayram ve yılbaşında tekrarlanan 'kredi' kampanyaları yarış hâlini aldı. Bankalar miktar, vade, faiz, dosya masrafı gibi alanlardaki farklılıklarla tercih edilmek için duyurularını sıklaştırdı. Uzmanlar ise kredi alacakların bütün masraflar eklenerek, toplamda geri ödemenin hangi tutarda olduğunun hesaplanmasını, tercihin buna göre yapılmasını tavsiye ediyor. Hemen hemen bütün bankalar SMS, internet şubesi, telefon bankacılığı aracılığıyla başvuru alıyor.
Vakıfbank, "Yeni Yıl Kredisi" kampanyasıyla 50 bin liraya kadar kredi kullandırıyor. Kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler başta olmak üzere VakıfBank'ın tüm bireysel müşterilerine yönelik kampanyası kapsamında 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. 10 bin lira için 375 lira taksit, 36 ay vade imkânı veriliyor. 
TEB, 20 bin liraya kadar 3 ay ertelemeli masrafsız kredi fırsatı sunarken, yüzde 1.30 faiz uyguluyor. Şekerbank ise 30 bin liraya kadar krediyi 36 ay vadeli kullandırıyor ve ödemeleri 2 ay sonra başlatabiliyor. Akbank, yeni yıla özel kredisiyle ayda 362 TL'den başlayan taksitler ve binde 5 kredi tahsis ücreti ile 10 bin TL krediyi 36 ayda geri ödeme fırsatı sunuyor. 
100 BİN LİRA DA VAR
Garanti Bankası, "Yeni Yıl Kredisiyle Birlikte Geliyor" sloganıyla başlattığı kampanyasıyla ayda 290 TL taksitle kredi kullandırıyor. Garanti müşterileri, 7 bin 500 TL tutarındaki krediyi aylık 290 TL taksitler ve 37.50 TL'lik dosya masrafıyla kullanabiliyor. Dileyenler, 36 aya varan vadelerde ve 100 bin TL'ye kadar sunulan krediden de faydalanabiliyor.
Ayrıca, Garanti'nin kredi kampanyasına BonusFlaş uygulaması üzerinden katılanlar 100 TL' ye kadar bonus kazanıyor. Yapı Kredi, geleneksel hale getirdiği yeni yıl kredisi kampanyasıyla günde 10 TL'ye 9 bin TL kredi kullanma fırsatı sunuyor. Odeabank ihtiyaç, taşıt, konut kredilerini yüzde 1.29'dan başlayan faizlerle kullandırıyor. 
İş Bankası'nın Yeni yıl kredisine, SMS göndererek cep telefonlarından, İşCep'ten, internet şubesinden, "isbank.com.tr" internet adresinden, Bankamatiklerden ve "0850 724 0 724" numaralı telefon şubesinden başvuru yapılabiliyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...