Bakan Yardımcısı net konuştu! İşte Togg’u yollarda göreceğimiz tarih

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Yardımcısı net konuştu! İşte Togg’u yollarda göreceğimiz tarih

Ekonomi Haberleri

Yerli otomobil Togg ne zaman yollara çıkacak? Togg satışıyla ilgili kritik açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır’dan geldi. Peki, Togg satışa ne zaman çıkıyor?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg hakkında araştırmalar hız kazandı. Daha önceden Mart ayında satışa çıkacağı belirtilen Togg ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından tasarlanan elektrikli otomobil Cumhuriyetin 99. kuruluş yıl dönümünde 29 Ekim’de üretim bandından indirilmişti.

Mart ayı sonunda teslimata başlanacağı söylenen Togg için kritik tarih belli oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Togg’un satışa sunulacağı tarihi duyurdu. Togg’un büyük bir atılım yarattığını kaydeden Kacır, “Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak.” dedi.

Bakan Yardımcısı net konuştu! İşte Togg’u yollarda göreceğimiz tarih

TOGG ÖN SİPARİŞLERİ NE ZAMAN?

Heyecanla beklenen Togg ne zaman satışa çıkacak sorusu sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Yerli otomobilin ön sipariş süreciyle ilgili gelişmeler yaşanırken MÜSİAD Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Genç MÜSİAD’ın 15. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bu kurulda konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Togg için kritik tarihi verdi.

Türkiye’nin büyür bir hamle hazırlığında olduğunu vurgulayan Bakan Yardımcısı Kacır, “Türkiye bugün bölgesinin parlayan üretim üssü haline gelmiş durumda. Bugün Türkiye otomotivde Avrupa'nın dördüncü, dünyanın 14. büyük üreticisi oldu.” dedi. Önümüzde fırsat penceresi olduğuna dikkat çeken Kacır, herkesin merakla beklediği Togg’un satış tarihini duyurdu.

Bakan Yardımcısı net konuştu! İşte Togg’u yollarda göreceğimiz tarih

TOGG BU HAFTA SATIŞA ÇIKIYOR

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili olan Togg’un önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını duyuran Mehmet Fatih Kacır şunları söyledi: “Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak. Togg'la birlikte yeni bir yolculuğa çıkacağız. Bu sadece bir markanın, bir şirketin yolculuğu değil, bu sadece bir otomobil yolculuğu da değil, bu mobilite ekosisteminde yükselen yıldız olma iddiası taşıyan Türkiye'nin yolculuğu olacak.” Togg’un ön sipariş sürecinin başlamasıyla birlikte teslimatların ne zaman yapılacağı henüz netleşmedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...