Bakan Uraloğlu öğrencilere müjdeyi verdi: İnternet desteği başvuruları başladı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bakan Uraloğlu öğrencilere müjdeyi verdi: İnternet desteği başvuruları başladı

Ekonomi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, milyonları ilgilendiren müjdeyi vererek, Resmi Gazete'de yayımlanan internet desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler için ilk başvuruların bugünden itibaren başladığını duyurdu.

Üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kararın ardından başvuruların ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. İnternet desteği başvurusuna ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan açıklama geldi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yükseköğretim öğrencilerimize, on iki ay boyunca, aylık 10 GB, yıllık 120 GB olacak şekilde ücretsiz internet imkânı sunuyoruz" dedi.

https://twitter.com/a_uraloglu/status/1724353725618073671

İNTERNET DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İnternet desteği almak isteyen öğrencilerin başvurularını Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sistemi üzerinden yapması gerekiyor. İnternet desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerde açık öğretim programları hariç yükseköğretim programlarına kayıt, 26 yaşından gün almama ve destekten yararlanılacak telefon hattının öğrenciye ait olması şartları aranıyor.

İnternet desteğinden faydalanmaya ilişkin ilk başvurular bugünden itibaren iki ay içinde yapılacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...