Bakan Şimşek kredi musluğunu açan bankaları tebrik etti: Kalıcı refah artışı için ihracat öncelik

Düzenleyen: / Kaynak: türkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bakan Şimşek kredi musluğunu açan bankaları tebrik etti: Kalıcı refah artışı için ihracat öncelik

Ekonomi Haberleri  / türkiyegazetesi.com.tr

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ziraat Bankası'nın öncülüğünde bir araya gelerek ihracatçıya kredi musluğunu açan kamu ve özel bankaları tebrik etti. Şimşek, kalıcı refah artışı için ihracatın öncelik olduğunu söyledi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile aralarında kamu ve özel bankaların olduğu 11 banka ihracatçılara yönelik yeni bir kredi paketini bugün devreye aldı. Konuya ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Bankaları tebrik eden Bakan Şimşek, kalıcı refah artışı için ihracatın öncelik olduğunu söyledi.

KALICI REFAH ARTIŞI İÇİN ÖNCELİK İHRACAT

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Şimşek, "Bugün Ziraat Bankası liderliğinde ihracatçılarımıza ilave 1 milyar dolarlık ihracat kredi paketini devreye sokan bankalarımızı tebrik ediyorum. Kalıcı refah artışı için ihracatı önceliklendirmeye devam edeceğiz. 2024 yılında dezenflasyon ve ekonomide yapısal dönüşüm hız kazanacak. İç talebin yavaşlayacağı bir döneme gireceğiz. Firmalarımızın üzerine düşen ise ihracatı önceliklendirmek." ifadelerine yer verdi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: türkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...