Bakan Nebati'den arpa ve mısır müjdesi! TMO tekrar uygun fiyatlı alım yapacak

Düzenleyen:
Bakan Nebati'den arpa ve mısır müjdesi! TMO tekrar uygun fiyatlı alım yapacak

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, et ve süt üreticilerinin maliyetlerinin azaltılmasını teminen Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından uygun fiyatlı arpa ve mısır satışının tekrar başlatılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından (TMO) et ve süt üreticilerinin maliyetlerinin azaltılması için üreticileri sevindiren haberi Bakan Nebati duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yaptığı açıklama ile uygulamanın detaylarını paylaştı.

Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantısını, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci,Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve komite üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

UYGUN FİYATLI ARPA VE MISIR SATIŞI TEKRAR BAŞLIYOR

Bakan Nebati yapılan toplantıda alınan kararlara ilişkin "Toplantı kapsamında, et ve süt üreticilerimizin maliyetlerinin azaltılmasını teminen TMO tarafından uygun fiyatlı arpa ve mısır satışının tekrar başlaması kararlaştırılmış ve alınabilecek ilave tedbirler değerlendirilmiştir" şeklinde konuştu. 

Bakan Nebati'den arpa ve mısır müjdesi! TMO tekrar uygun fiyatlı alım yapacak

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...