Bakan Nebati, iş adamlarıyla bir araya geldi: Tam destek sözü aldık

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Nebati, iş adamlarıyla bir araya geldi: Tam destek sözü aldık

EKONOMİ Haberleri  / AA

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Yüksek İstişare Toplantısı'na katılan Bakan Nebati, iş adamlarından "Birlikten Berekete, Kazanan Türkiye" kampanyasına tam destek sözü aldıklarını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Yüksek İstişare Toplantısı'na katılarak gıda ve perakende sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Nebati, "Gıda ve Perakende sektörünün temsilcileri ile bir araya geldiğimiz toplantıda sektör temsilcilerinden, Birlikten Berekete #KazananTürkiye kampanyamıza tam destek sözü aldık." dedi.

"GÜNCEL EKONOMİ KONULARINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU"

Bakan Nebati, Twitter hesabından, gıda ve perakende sektörü temsilcileriyle bir araya geldikleri toplantıda, "Birlikten Berekete, Kazanan Türkiye" kampanyasına tam destek sözü aldıklarını paylaştı.

Bakan Nebati diğer mesajında "Bugün MÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı'na katılım sağlayarak, güncel ekonomik konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. İş dünyası ile görüşmelerimize devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...