Bakan Nebati: Enflasyonu yenip dar gelirliyi rahatlatacağız

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Nebati: Enflasyonu yenip dar gelirliyi rahatlatacağız

EKONOMİ Haberleri  / AA

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonla mücadelenin sürdüğünü söyledi. Nebati, dar gelirliyi en kısa sürede rahatlatacaklarını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kayseri Valiliğini ziyaret etti.  Burada Vali Gökmen Çiçek ile görüşen Bakan Nebati, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir araya geldi. 

"DAR GELİRLİYİ RAHATLATACAĞIZ"

Nebati, daha sonra gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Kim ne derse desin Türkiye, 21. yüzyılın ülkesi" diyen Bakan Nureddin Nebati, şu anda enflasyonla mücadelenin bir numaralı alanları olduğunu, bundan etkilenen dar gelirlilerin kesin bir şekilde rahatlatılması gerektiğini söyledi.

"ENFLASYONU YENECEĞİZ"

Nebati "Önce enflasyonu yeneceğiz ama aynı zamanda önceliğimiz dar gelirlilerin ihtiyaçlarını giderecek adımlar atmak. Onlara gerekli desteği vermek ve onlarla birlikte her türlü yardımı ortaya koyacak destekleri sağlamaktır" dedi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...