Bakan Kacır: Ruslar Türkiye'ye yatırım için büyük ilgi gösteriyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
- Güncelleme:
Bakan Kacır: Ruslar Türkiye'ye yatırım için büyük ilgi gösteriyor

Ekonomi Haberleri  / HABER MERKEZİ - ANKARA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Rusya’dan yatırımcıların Türkiye’ye ilgi gösterdiğini belirterek, özellikle Türkiye’nin güçlü olduğu alanlarda iş birliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya temaslarına eşlik eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Rus iş insanlarının Türkiye’de önemli yatırımları var. Sanayi sektöründe de ciddi yatırımları söz konusu. O yatırımlar devam edecek. Biz de onları teşvik etmeye, desteklemeye devam edeceğiz. Pek çok ülkede olduğu gibi Rusya’da da Türkiye’ye çok yoğun bir yatırım ilgisi var. Bazı alanlarda daha stratejik iş birlikleri de mümkün. Kabiliyetlerimiz güçlü olduğu alanlarda iş birliğini arttırmak istiyoruz" dedi.

"ÇOK KISA ZAMAN İÇİNDE BELLİ OLACAK"

Kacır, gençlere vergisiz telefon ve bilgisayar konusunda da şunları söyledi: "Çalışmalar tamamlandıktan sonra nihai açıklamayla kamuoyu öğrenmiş olacak. Çok kısa zaman içinde belli olacak. Türkiye genç bir ülke. Yaş ortalamamız 33. Örgün eğitimde üniversitelerde milyonlarca öğrenci var. Bütün bu gençlere bizim verdiğimiz bir takım sözler bulunuyor. Bizim bu sözleri adım adım tutmak gibi bir gayemiz var.

Henüz seçimin üzerinden birkaç ay geçti ama Cumhurbaşkanımız, bir an evvel verdiğimiz bütün sözleri tutma konusunda bizleri talimatlandırıyor."

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...