Bakan Albayrak duyurdu: 10 milyar TL'lik paket devrede

Düzenleyen:
Bakan Albayrak duyurdu: 10 milyar TL'lik paket devrede

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bacasız sanayimiz turizm sektörünün yanındayız! Turizm sektöründe, pandeminin etkilerini azaltmak, üretim ve istihdamın korunmasını desteklemek için 10 milyar TL’lik destek paketini devreye alıyoruz. KGF kefaleti ile kullandırılacak kredi paketi sektörümüze hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Türkiye Bankalar Birliği tarafından açıklanan 'Turizm Destek Paketi' ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu.

"10 MİLYAR TL'LİK DESTEK PAKETİNİ DEVREYE ALIYORUZ"

Bakan Albayrak paylaşımında, "Bacasız sanayimiz turizm sektörünün yanındayız! Turizm sektöründe, pandeminin etkilerini azaltmak, üretim ve istihdamın korunmasını desteklemek için 10 milyar TL'lik destek paketini devreye alıyoruz. KGF kefaleti ile kullandırılacak kredi paketi sektörümüze hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...