Babalara en çok akıllı telefon aldık

Babalara en çok akıllı telefon aldık

Ekonomi Haberleri

Babalarını sevindirmek isteyenler, babalar gününde online alışverişi de yoğun olarak kullandı.

Özellikle babası uzakta olanlar siparişi online olarak verdi ve hediyenin gönderilmesini de sağladı. Babalar gününün online alışveriş haritasını çıkaran şirketlerden Kliksa verilerine göre babalar günü hediyelerinde akıllı telefonlar geçen yıl olduğu gibi yine ön plana çıktı. Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş sitesi Kliksa verilerine göre, kadın ve erkeklerin önceliği geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da akıllı telefonlar oldu. Telefonun ardından parfüm ve kol saati, en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldı. Televizyon, tablet bilgisayar ve oto lastiği ise Babalar Günü için tercih edilen diğer ürünler olarak öne çıktı. En çok online hediye alınan iller İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli olarak sıralanırken, bu illeri Konya, Balıkesir, Gaziantep, Mersin ve Tekirdağ izledi.
TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ

Babalar Günü'nde hediye alan kullanıcıların yüzde 57'si ürünlerin ücretini taksitli olarak, yüzde 43'de tek çekim şeklinde ödedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...