Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir? AVPGY halka arz katılım endeksine uygun mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir? AVPGY halka arz katılım endeksine uygun mu?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arzının detayları araştırılıyor. Talep toplama tarihinin 13 Aralık itibarıyla başlamasının ardından halka arz olacak vatandaşlar Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir? AVPGY halka arz katılım endeksine uygun mu? sorularına yanıt arıyor. Detaylar...

Avrupakent GYO halka arzının katılım endeksine uygun olup olmadığı araştırılıyor. Talep toplama tarihi 13-14-15 Aralık olan halka arzın kaç lot vereceği ise bir başka merak konusu oldu. AVPGY hissesini satın alacak olan vatandaşlar Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir? AVPGY halka arz katılım endeksine uygun mu? sorularını araştırmakta. İşte tüm detaylar...

AVRUPAKENT GYO HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Artaş Holding’in düzenli kira getirili portföye sahip iştiraki Avrupakent GYO, pay başına 55,08 TL sabit fiyatla bugün, yarın ve cuma günü talep toplayacak. 5,5 milyar TL büyüklükteki halka arzda payların yüzde 78,5’inin yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 1,5’inin grup çalışanlarına, yüzde 20’sinin yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilmesi planlanıyor.

Yılda üç kez temettü vermeyi planladıklarını anlatan Çetinsaya “Şirketimizin net satışları; 2022’de bir önceki yıla göre yüzde 1.332’lik bir artış göstererek 2,4 milyar TL’ye ulaştı. Net satışlar, 30 Haziran 2023’te sona eren 6 aylık ara dönemde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 372,6’lık bir artış ile 1,1 milyar TL’ye yükseldi. Net kârımız 2022’de yine bir önceki yıla göre yaklaşık 7 kat artarak 7,4 milyar TL’ye ulaştı. 30 Haziran 2023’te sona eren 6 aylık ara dönemde ise bir önceki aynı döneme oranla yüzde 18,6’lık artış ile 3,5 milyar TL oldu” diye konuştu.

Avrupakent GYO halka arz kaç lot verir? AVPGY halka arz katılım endeksine uygun mu?

AVPGY (AVRUPAKENT) KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Avrupakent GYO şirketi katılım endeksine uygundur.

AVRUPAKENT HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arz tarihleri 13-14-15 Aralık olarak açıklandı. Talep toplama işlemlerinin bitmesinin ardından borsada işlem görmesi bekleniyor.

AVRUPAKENT HİSSESİ NE KADAR, KAÇ TL?

Avrupakent halka arzı 55,08 TL'den satılacak.

AVRUPAKENT GYO HANGİ BANKALARDA VAR?

Halka arz, Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satın alınabilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...