AVM'lere Ramazan ayarı

AVM'lere Ramazan ayarı

EKONOMİ Haberleri

İftarın geç saatlerde olması sebebiyle Türkiye genelinde bazı AVM’ler şimdiden, bazıları ise alışverişin arttığı bayrama yakın günlerde kapanış saatlerini uzatma kararı aldı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü “Ramazanda gün içinde fazla enerji harcamak istemeyenler, AVM’lerimizde hem diledikleri şekilde iftar yapma hem de yemek sonrası geç saatlere kadar rahat bir şekilde alışveriş yapma imkânı bulabilecek. Geçtiğimiz yıl ramazan ayının büyük bir kısmını haziran ayında yaşamıştık ve haziran ayı ziyaret sayılarında yüzde 10 gibi yüksek bir artış yaşandı. Bu yıl da benzer şekilde, ramazan ayında ziyaret trafiğinin yoğun olacağını öngörüyoruz” dedi. Forum İstanbul, Historia AVM, M1 Konya AVM ve İnegöl AVM’nin aralarında bulunduğu yerler, kapanış saatlerinin uzatıldığını duyurdu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...