Arzum bostanı eve getirdi

Arzum bostanı eve getirdi

EKONOMİ Haberleri

Şehrin merkezinde kendi yiyeceğinizi yetiştirmek istemez miydiniz? Türkiye’nin önde gelen küçük ev aletleri markası Arzum, Vahaa iş birliğiyle geliştirdiği yeni ürünü Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe’yi satışa sundu.

Nesnelerin interneti (IoT) teknolojisi ve topraksız tarım tekniği ile çalışan Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe, yılın 365 günü kolay ve sürdürülebilir üretim yapmanızı ve her mevsim taptaze yeşillikleri dalından toplayarak sağlıklı yemekler hazırlamanızı sağlıyor.
Android ve iOS uyumlu Vahaa mobil uygulama ile tohumdan hasada tüm süreci kolayca takip edebilirsiniz. Kıvırcık maruldan limon otuna, maruldan pazıya, reyhandan fesleğene, naneye kadar aynı anda 6-18 adet bitki yetiştirebilen Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe, çimlenme, büyüme ve meyveleme ışık modlarıyla güneş ışığını taklit ederek bitkinizi en sağlıklı şekilde yetiştirir. Üzerinde yer alan tuş takımı ve dijital göstergesi ile kullanım kolaylığı sağlar. Üçüncü haftadan itibaren bitkilerinizi hasat edebilir, ürünlerinizi normal süresinden önce, hızlı bir şekilde yetiştirme deneyimine sahip olabilirsiniz. Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe ile hasat edebileceğiniz bitkileriniz için yapmanız gereken; sadece su ve besin eklemek için uygulamanızı takip etmek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...