Arap ülkeleri self servis bavul için sıraya girdi

Düzenleyen:
Arap ülkeleri self servis  bavul için sıraya girdi

Ekonomi Haberleri

Arap ülkelerine önce ‘sıramatik’ satışıyla giren, ardından banka ve döviz büfelerinde kullanılan panolarında iddia kazanan Türk şirketin ürünlerinden self servis bagaj sistemi kapış kapış satılıyor.

Orta Doğu ve Arap ülkeleri başta olmak üzere 31 ülkeye sıramatik satan Emse Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Muslu Oğuz “Terzi işi mühendislik ürün yapıyoruz. Ürünleri kendi markamızla Tacikistan’a kadar sattık. Türk malı elektronik ürünlere karşı ön yargıyı kırdık. THY için, ilk defa İstanbul 3. havalimanında kullanılmak üzere self servis bagaj teslim cihazı geliştirdik. Henüz Türkiye’de kullanımı başlamadı. İlk defa 3. havalimanında başlayacak” dedi. Ürün için dünyaca ünlü bir firmadan sipariş geldiğini söyleyen Oğuz “Fazla bagajı olanlar hemen fiyatını kredi kartıyla ödeyebilecek. Bu cihaz sayesinde bagaj yüzünden uçak kaçırmalar son bulacak. Ürdün, Dubai gibi ülkelere virdik. Özel sipariş projeye de açığız” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...