Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha geliyor: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Düzenleyen:
Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha geliyor: Bu geceden itibaren geçerli olacak

EKONOMİ Haberleri

Dün İstanbul’da gerçekleşen Rusya ile Ukrayna müzakereleri sonrası Brent petrolün varil fiyatı 100 dolara kadar gerilemişti. Yaşanan gerilemenin ardından motorine 1,55 lira indirim yapılmıştı. İndirim pompaya yansırken bir müjdeli haber geldi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 88 kuruşluk indirim geliyor.

Rusya ile Ukrayna arasında yapılan müzakerelerde olumlu bir hava oluşmuş ve bu piyasalara yansımıştı. Yükselişte olan Brent petrol ise olumlu hava ile 100 dolara kadar çekilmişti. Yaşanan düşüşün ardından motorine 1,55 lira indirim gelmişti. Yapılan indirimin ardından bir indirim daha geliyor. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 88 kuruşluk indirim geliyor.

MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA 

Dünya Gazetesi'nden Alaattin Aktaş, sosyal medya hesabından paylaştığı bilgide "Bu geceden itibaren motorinde 88 kuruşluk indirim söz konusu" ifadesini kullandı. 

BU GECEDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK 

Motorine son olarak bugün itibariyle geçerli olmak üzere 1 lira 55 kuruşluk indirim yapılmıştı. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...