AnadoluJet'ten 299 liraya uçak bileti! Kampanya koşulları belli oldu

Düzenleyen:
AnadoluJet'ten 299 liraya uçak bileti! Kampanya koşulları belli oldu

EKONOMİ Haberleri

AnadoluJet, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde sınırlı sayıdaki yurt içi uçak biletini 299 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için gereken tek şart ise bileti 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasına almak.

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz günlerde uyguladığı 299,99 liradan başlayan uçak bileti kampanyasının ardından AnadoluJet'ten de bir hamle geldi. Türk Hava Yolları'nın prestijli markası AnadoluJet, tüm iç hat uçuşlarında 299 liradan başlayan fiyatlarla avantajlı biletleri satışa sundu.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 9 ve 10 Ağustos 2022'de satın alacakları biletlerle 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön 299 liradan başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edecek.

"DUYMAYAN KALMASIN"

Kampanya ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Güzel Anadolum.. Bu fiyatlara (299TL) Anadolu bizleri çağırıyor. THY'ndan sonra ANADOLUJET de indirim kervanına katıldı. Duymayan kalmasın" ifadelerini kullandı.

DETAYLAR İNTERNET SİTESİNDE

Vatandaşlar kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgilere AnadoluJet'in internet sitesinden ulaşabilecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...