Anadolu Aslanlarının 'seçim kapışması'

Düzenleyen:
Anadolu Aslanlarının 'seçim kapışması'

Ekonomi Haberleri

ASKON seçimleri öncesi sahte delege iddiası sebebiyle kavga çıktı. Adaylardan Adnan Danışman’ın çekilmesi üzerine ASKON’da Cesur dönemi başladı.

Cabir Turgut İSTANBUL - Anadolu Aslanları İşadamları Derneğinin (ASKON) dün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 10’uncu Olağan Genel Kurulu öncesi sahte delege iddiası nedeniyle kavga çıktı. Gerginliğin had safhaya tırmandığı salonda adaylar, kürsüyü işgal ederek birbirlerini suçladı. ASKON cephesindeki hareketlilik üzerine Çevik Kuvvet Polisi olaya müdahale etti.  
Öte yandan adaylardan Adnan Danışman seçimlerden çekildiğini açıkladı. Tek adayla seçime gidilen genel kurulda delegelerin tamamına yakınının oyunu alan Hasan Ali Cesur ASKON’un başkanlık koltuğuna oturdu. Genel Kurul sonrası teşekkür konuşması yapan ASKON’un yeni Başkanı Cesur, gelecek dönemde hedeflerinden birinin; “Yerli ve millî  kavramının içini tam olarak doldurup, bu pozisyonuyla bölgesel ve küresel projeler, iş birlikleri ve markalar çıkarabilen iş adamları topluluğu olabilmek” olduğunu söyledi. Cesur ayrıca ASKON’un misyonu doğrultusunda ülke geleceği için nitelikli fikir ve proje üretmeye devam edeceğini bu çalışmaları da raporlaştırarak kamuoyuyla paylaşacakları bilgisini verdi. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...