Altın fiyatlarında son durum, işte 'çeyreğin' fiyatı

Altın fiyatlarında son durum, işte 'çeyreğin' fiyatı

Ekonomi Haberleri

ABD Merkez Bankası Fed'in tahvil alımlarını sonlandıracağı beklentisi altının onsunu 1.370 dolar seviyelerine kadar geriletti.

nbsp;Avrupa Birliği Merkez Bankası Başkanı Draghi'nin faiz indirimi açıklamaları ve ABD Merkez Bankası Fed'in tahvil alımlarını sonlandıracağı beklentisi altının onsunu 1.370 dolar seviyelerine kadar geriletti. Altın düşüşünün üçüncü gününde. Dün Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi'nin 'Faiz indirimi yapabiliriz' açıklamasından sonra düşüşünü hızlandıran altının onsu dün akşam saatlerinde 1.381 doalr seviyelerine kadar düşmüştü. nbsp;

1.370 DOLAR SEVİYELERİNDE


Bugün de aşağı yönlü eğilimini sürdüren altın, ABD Başkanı Barack Obama'nın Suriye'ye müdahalenin sınırlı olacağı şeklinde yorumlanan açıklamaları ve ABD Merkez Bankası FED'in tahvil alımlarını sonlandıracağı endişesiyle düşüşünü sürdürerek 1.370 dolar seviyelerine kadar geriledi. nbsp;


ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM nbsp;


Gram altın nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;91.7TL
Çeyrek altın nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;157.6 TL
Yarım altın nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;312.2 TL nbsp; nbsp; nbsp;(10.00 itibariyle)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...