Altın fiyatları için müthiş tahmin

Altın fiyatları için müthiş tahmin

Ekonomi Haberleri

Goldman Sachs, bugünlerde de sert bir düşüş dalgasına kapılan altının 1.000 doların altına inme riski taşıdığına dikkat çekti.

Goldman Sachs, altın fiyatlarıyla ilgili çok kritik bir tahminde bulundu. Goldman, bugünlerde de sert bir düşüş dalgasına kapılan altının 1.000 doların altına inme riski taşıdığına dikkat çekti. Haftaya yapılacak ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısı öncesi sert düşüş dalgasına kapılan altınla ilgili çok kritik bir tahmin daha geldi. Goldman Sachs Group'a göre, altın, Fed'in teşvikleri azaltması ve ekonomik verilerdeki iyileşme ile birlikte kayıplarını genişletmeye hazırlanıyor. Goldman, altının 1,000 doların altına inme riski taşıdığına dikkat çekti.
KISA VADEDE DESTEKLENİR AMA...
Goldman Sachs'ın emtia araştırma müdürü Jeffrey Currie, nbsp; Bloomberg Television'a yaptığı değerlendirmede, ABD'deki borç tavanı tartışmaları ve Suriye krizinin altına kısa vadede destek sağlayabileceğini, ancak altının gelecek yıla doğru düşüşüne yeniden başlayacağını söyledi.
2014 BEKLENTİSİ
Currie, Goldman'ın 2014 yılı için altın fiyat hedefinin 1,050 dolar olduğunu ve metalin aşağı yönde aşırı bir hareket gösterebileceğini sözlerine ekledi. Altın vadeli kontratları Ekim 2009'dan bu yana 1,000 doların altında işlem görmedi.
İDDİALAR GÜÇLÜ
Jeffrey Currie, "1,200 dolar civarındaki çevrim ortası fiyat konusunda mutabıkız, ancak en azından kısa vadede, metal aşağı yönde aşırı bir hareket gösterebilir ve bu hareket sonucu 1,050 dolar neden hedef olmasın?" dedi ve "Altın net bir şekilde 1,000 doların altına inebilir" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...