Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? İslam Memiş altın için 'kritik gün geldi' diyerek uyardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? İslam Memiş altın için 'kritik gün geldi' diyerek uyardı

Ekonomi Haberleri

Dalgalı bir grafik izleyen gram altın ve ons altın fiyatları haftaya rekorla başlamasının ardından düşüşe geçmişti. Bu gelişmelerin ardından altın yatırımcısı özellikle “altın fiyatları düşer mi yükselir mi?” merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise “Önemli gün geldi, çattı!" diyerek merkez Bankası ve FED'in ne yapacağını açıkladı. Peki, altın fiyatları düşer mi yükselir mi? İşte İslam Memiş altın açıklaması ve güncel altın fiyatları…

Piyasaların merakla beklediği karar ABD’den geldi ve Mart ayı FED faiz kararı belli oldu. FED faizleri 25 baz puan artırarak 16 yılın zirvesine çıkardı. Bugün ise Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Gelişmeleri yakında takip eden kişiler ise “Altın fiyatları düşer mi yükselir mi?” sorularına yanıt aranırken İslam Memiş'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Peki, altın fiyatları düşer mi yükselir mi? İşte İslam Memiş altın açıklaması ve güncel altın fiyatları…

Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? İslam Memiş altın için 'kritik gün geldi' diyerek uyardı

ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ YÜKSELİR Mİ? İSLAM MEMİŞ ALTIN AÇIKLAMASI

Faiz kararının ardından altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Gram altın TL fiyatı ekranlarda 1198 lira seviyesinde. Geliyoruz serbest piyasalara 1213-18 lira aralığında. 1243 rekor test edildiğinde, hem ons hem de gram tarafında geri çekilmeler yaşanabilir dikkat edin uyarılarım vardı. Bunlar gerçekleşti. Buradan tekrar yukarı yönlü hareketler var. Yaz aylarındaki yol haritamızda değişiklik yok. Önce 1450 lira ardından 1550 lira seviyesi, beklemeye devam ediyoruz. Orta ve uzun vadede 2350 dolar öngörümde değişiklik yok. Düşüşler alım fırsatı.”

BİR UYARIDA GÜMÜŞ YATIRIMCISINA

Gümüşün ons fiyatının 23 dolara yükseldiğini kaydeden Memiş, “Üzerinde kalıcı olması halinde hedef 26 dolar. Gümüş fiyatlarında yükselişin devam edeceğini söyleyebilirim. Kısa vadeli geri çekilmeler kalıcı olmaz. Kimse satış için acele etmemeli” diyerek yatırımcıyı uyardı.

23 MART 2023 ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

  • 23 Mart 2023 Gram Altın fiyatı/ Alış: 1.211,22, Satış: 1.211,43
  • 23 Mart 2023 Çeyrek Altın fiyatı/ Alış: 2.006,00, Satış: 2.028,00
  • 23 Mart 2023 Yarım Altın fiyatı/ Alış:4.011,00, Satış: 4.057,00
  • 23 Mart 2023 Cumhuriyet Altını fiyatı/ Alış: 7.998,00, Satış: 8.082,00

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...