Altın düştü mü? Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları

Düzenleyen:
Altın düştü mü? Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları

EKONOMİ Haberleri

Altın fiyatları Ukrayna-Rusya gerilimiyle yükselişe geçmişti. Gelen açıklamaların ardından altın fiyatları 21 Şubat 202 Pazartesi gününe hafif düşüş ile başladı. Özellikle ons altındaki 6 dolarlık gerilime çeyrek ve gram altında gerilemeye neden oldu. Peki ama bugün altın ne kadar? Gram altın, yarım altın, tam altın ve çeyrek altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları…

Altın fiyatları artan jeopolitik risklerle yükselişe geçmişti. ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşebileceğini söylemesiyle ons altında aşağı yönlü hareket başladı. Haftanın ilk gününde altın piyasalarında önemli bir hareketlilik yaşanmasa da ons altında hafif bir düşüş yaşandı. Ons altındaki bu düşüş çeyrek ve gram altına da yansıdı. Peki, hafif çaplı gerileme sonrasında altın fiyatları nasıl şekillendi?

İşte piyasadaki güncel fiyatlar;

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı hafta açılışında 828 liradan işleme alınıyor. Hafta sonuna göre gerileme yaşansa da geçtiğimiz haftalara göre gram altın yine yükseliş sonrasında yakaladığı seviyeyi korumayı başardı.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Bin 346 liradan geri alımı gerçekleştirilen çeyrek altında haftanın ilk işlem gününde satış fiyatı ise bin 368 lirada konumlandı.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Satış fiyatında 5 bin 400 liranın üzerindeki konumunu koruyan cumhuriyet altını ise bugün 5 bin 387 liradan geri alınırken aynı dakikalarda 5 bin 450 liradan da satışa sunuluyor.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...