Altın alacak ve satacaklar dikkat! İslam Memiş altının 1.450 TL olacağı tarihi verdi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altın alacak ve satacaklar dikkat! İslam Memiş altının 1.450 TL olacağı tarihi verdi!

Ekonomi Haberleri

ABD'deki banka krizinden etkilenerek sıçrama yapan altın bugün itibariyle düşüşe geçti. Altın alacak ve satacakları uyaran İslam Memiş rekor için tarih verdi!

Altın alacak ve satacaklar dikkat! İslam Memiş altının 1.450 TL olacağı tarihi verdi! Son dönemde ABD’de yaşanan gelişmeler nedeniyle yükselişini sürdüren ve Cumhuriyet tarihinin yeni rekorlarına imza atan gram altın için Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş altının 1.450 TL olacağı tarihi verdi!

TARİH VERDİ!

Altın borcu olan veya altına yatırım yapmak isten vatandaşları uyaran İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Haziran ayını işaret eden Memiş özellikle bu dönemde altın borcu yapılmaması gerektiğini söyledi.

Altın alacak ve satacaklar dikkat! İslam Memiş altının 1.450 TL olacağı tarihi verdi!

1.450 TL OLACAK

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş özellikle ABD’de yaşanan olayların ardından gram altın için yeni tahminini açıkladı. Haziran ayını işaret eden İslam Memiş altının 1.450 TL olacağı tarihi verdi. İşte İslam Memiş’in dikkat çeken sözleri:

“HAZİRAN AYINDA REKOR BEKLİYORUM”

“Altın fiyatları ekranlarda ve piyasalarda farklı rakamlarla işlem görmeye devam ediyor. Ben ekranlarda bin 150-bin 170 lira, piyasalarda bin 170-bin 190 lira seviyelerini makasıma alacağım!

Orta ve uzun vade için durumu pozitif görüyorum. Gram altının yükselişi kesin gibi gözüküyor ve bu sebepten Haziran ayından sonra gram altının 1.450 TL seviyelerini konuşuyor olacağımız, ihtimal yüzde 90’ın üzerinde!”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...