Altı ayı ödemesiz 10 bin TL kredi

Altı ayı ödemesiz 10 bin TL kredi

EKONOMİ Haberleri

Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, hanehalkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel segmentteki kişileri desteklemek için yeni bir kredi uygulaması hayata geçirdi.

Bu kapsamda bireysel müşteriler; 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylık eşit taksitli kredi kullanabilecek. Başvurular, yarından itibaren öncelikli olarak mobil veya internet şubeleri aracılığıyla yapılacak. “Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi” bankalar tarafından ortak kriterlerle değerlendirilecek. Kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına tutarlar aktarılacak. Müşteriler, ATM’lerden çekebilecek. 5 bin TL kredi çekenler, 6 ay ödemesiz dönemin ardından 30 ay boyunca 188 TL ödeyecek. 10 bin TL kullananlar ise yine aynı şekilde 376 TL taksit verecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...