Alman şirket Türkiye’yi yeni üs yaptı

Düzenleyen:
Alman şirket Türkiye’yi yeni üs yaptı

Ekonomi Haberleri

Restorasyon malzemeleri markası Alman Remmers, Türkiye’de yönetim üssü kurdu. Şirket çok yakında da fabrika yatırımı açıklayacağını duyurdu...

Tarihî eserlerin onarımında kullanılan yapı malzemeleri markası olan Alman Remmers, Türkiye’yi üs yaptı. Şirket, Orta Doğu, Kafkaslar, Körfez ülkeleri ile İran’a, Türkiye üzerinden ulaşmak için yatırım kararı aldı. 1940 yılında kurulan ‘Remmers Yapı Malzemeleri’nin 40 yıllık çalışanı olduğunu söyleyen Remmers Gruppe AG CEO’su Franz Josef Schewe “Gayet tabii ki, biz de bu gerilimden etkileniyoruz. Remmers olarak sadece bir konuda görüşümüz değişmedi. Biz Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini biliyoruz. Türkiye’nin bu bölgede en istikrarlı gücüdür ve biz bu ülkede yatırımlarımızı artıracağız” dedi. Çevre ülkelerdeki savaşlara rağmen yatırımları artırma kararları olduğunu söyleyen Schewe “Operasyonlarımızı Almanya’dan yürütemeyiz. Türkiye’deki operasyonlarımızı bir süre CEO’muz Hüseyin Bilmaç ve 10 yıldır Türkiye’deki partnerimiz Behram Togay ile birlikte yürüteceğiz. Risk var diye yatırımdan vazgeçmeyeceğiz” dedi. Şirket, kullandığı ürünlerin yüzde 75’ini Türkiye’de üretiyor. Yakın zamanda bir fabrika daha devreye alınacak ve yılda yüzde 10 büyüme sağlanacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...