Albaraka Türk 19. şubesini açtı

/ Kaynak: İHA
Albaraka Türk 19. şubesini açtı

Ekonomi Haberleri  / İHA

Albaraka Türk Katılım Bankası, 190. şubesini Ordu'nun Fatsa ilçesinde açtı.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sakarya Caddesi No:13/B'de hizmete giren şubenin açılışına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, daire amirleri, çevre ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Yahşi, Fatsa'da bereket kapısını açtıklarını belirterek, "16 yıldır Albaraka Türk bankasında çalışıyorum. Bugüne kadar birçok şubemizi açtık ancak böylesine yoğun bir kalabalıkla açtığımız bir şubemiz olmadı. Ben Fatsa'da doğdum, büyüdüm ve tahsilimi Fatsa'da gerçekleştirdim. Biraz geç de olsa Fatsa'da şube açmak benim için son derece önemli ve onur verici. Bugün açılışımıza katılarak bizi onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Albaraka Türk Bankası Fatsa Şubesi'nin açılmış olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz ise, "Banka açılışımızın kalabalığı ortada, bu da şunu ortaya çıkartıyor. Fatsa'da para var. Gelişmişte olan ekonomimizde illerimizde ve ilçelerimizde bu türlü finans kurumlarının açılışları bizler için önemlidir. Ülkemiz finans sektöründe gelişmiştir. Gelişen ve büyüyen global ekonomiye baktığımızda ülkemiz Avrupa ve dünyada kendisini hissettiren ilk 16 arasına girme başarısını göstermiş bir ülkedir. 2002 yılından bu zamana kadar hükümetimizin göstermiş olduğu gayretlerle birlikte Avrupa'da ses getiren, özellikle cari açığının büyük bir enerji ve petrol olmasına rağmen dimdik ayakta durabilme başarısını göstermiş bir ülkedir Türkiye. Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte ülkemizde kıpırdanmakta olan piyasalar petrol dışındaki gelişmelerle birlikte ülkemizdeki öz değerlerimiz ve milli kaynaklarımız devreye sokulduğunda inanıyorum ki Türkiye dünyada kendisinden bahsettirecek bir ülke olacaktır. Biz hükümetimizin finans sektörü ile ilgili 12 yıllık süreç içinde göstermiş olduğu performanstan memnunuz. Bu tür işletmelerin açılmasına şahidiz. Değerli ağabeyimiz, büyüğümüzün Fahrettin Yahşi'nin genel müdür olduğu Albaraka Türk'ün Fatsa Şubesi bizler için de bir övünç kaynağıdır. Albaraka Türk bankası Fatsa'ya hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Vali Balkanlıoğlu ise, "İlçelerimizde bu tür şubelerin olması son derece önemlidir. Fatsa'ya açılan Albaraka Türk Şubesi hayırlı olsun" ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından yapılan dua ile kurdele kesilerek banka şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...