Akaryakıta bu gece zam geliyor! Miktarı belli oldu (31 Ekim benzin, motorin, otogaz fiyatları)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akaryakıta bu gece zam geliyor! Miktarı belli oldu (31 Ekim benzin, motorin, otogaz fiyatları)

EKONOMİ Haberleri

Araç sahipleri benzin fiyatlarını yakından takip ediyor. Uluslararası gelişmelerden etkilenen benzin fiyatları yeni haftaya hareketli başladı. Geçtiğimiz haftayı sessiz kapatan akaryakıt fiyatlarında bu gece yarısından itibaren zam yapılacağı duyuruldu. Benzinin fiyatı tekrar 20 lira üstüne çıkacak. İşte İstanbul, İzmir, Ankara akaryakıt fiyatları…

Yeni haftada brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 95,03 dolardan işlem görüyor. Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan petrol fiyatları Cuma günü yüzde 2’ye yakın sert bir düşüş yaşadı. Perşembe gününü 95,04 dolardan kapatan Brent petrolün varili, haftayı 93,77 dolar seviyesinden tamamlamıştı.

MOTORİNE 15 EKİM'DE ZAM 21 EKİM DE İNDİRİM GELMİŞTİ!

Akaryakıtta son olarak 15 Ekim 2022 Cumartesi günü motorine 99 kuruş zam gelirken, 21 Ekim Cuma günü itibarıyla 1 lira 7 kuruş indirim gelmişti. 

BENZİNE YAPILACAK ZAM MİKTARI BELLİ OLDU

Benzinde zam haberi sonrası sürücüler ne kadar zam yapılacağını araştırmaya başladı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre Salı gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 71 kuruşluk zam bekleniyor. Bu zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 20,66'dan 21,37'ye, Ankara ve İzmir'de 20,80'den 21.51'ye yükselecek.

İSTANBUL'DA BENZİN VE MAZOT FİYATI
Benzin: 20,65 TL
Motorin: 26,37 TL

ANKARA'DA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN
Benzin: 20,80 TL
Motorin: 26,50 TL

İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARI NE OLDU
Benzin: 20,80 TL
Motorin: 26,52 TL

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...