Akaryakıta bir indirim bir de zam haberi göründü! 23 Kasım güncel benzin, motorin ve gaz fiyatları

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akaryakıta bir indirim bir de zam haberi göründü! 23 Kasım güncel benzin, motorin ve gaz fiyatları
Ekonomi Haberleri

Akaryakıt fiyatlarındaki indirim araç sürücülerinin yüzünü güldürüyor. Bu hafta peş peşe gelen güzel haberlerin ardından akaryakıt fiyatlarında yaşanacak çifte değişiklik duyuruldu. Sektör kaynakları bir indirim bir de zam haberi sinyali verdi. 

Akaryakıt fiyatlarınsa değişikler yakından takip ediliyor. Araç sürücüleri sürekli tabelaları takip ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olan benzine 1,16 kuruş indirim pompaya yansıdı. Sektör kaynaklarından bir akaryakıt fiyat değişikliği haberi daha geldi. 
Bu gece yarısından itibaren benzine 55 kuruş zam, motorine ise 95 kuruş indirim gelecek. Bu geceki indirimle birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul'da 23,84 TL'ye gerileyecek.

BRENT PETROLDE SON DURUM? 

Petrol ve uluslararası ürün fiyatı ile döviz kurlarındaki değişim akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Brent petrol dün 88,80 dolara kadar yükselmişti. Varil fiyatı, günü 88,36 dolar seviyesinde tamamlarken yeni güne yüzde 0,11 artarak 88,46 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 81,06 dolardan alıcı buldu.
Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 55 kuruş zamlanacak, motorinde ise 95 kuruş indirim olacak.

İNDİRİMLER PEŞ PEŞE GELMİŞTİ

Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını yakından takip ederken Motorin litre fiyatı 15 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1.54 TL, benzine 17 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 77 kuruş indirim gelmişti. Ardından 19 Kasım Cumartesi benzin fiyatı için 75 kuruş daha bir indirim uygulanmıştı. Dün gece de 1,16 kuruş indirim indirim benzin fiyatlarına yansımıştı. 

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 23 KASIM 2022

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.08 TL
İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 24,79 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,46 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.07 TL
İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 24,78 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,82 TL
ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Ankara'da benzin litre fiyatı 20.24 TL
Ankara'da motorin litre fiyatı 24,89 TL
Ankara'da LPG litre fiyatı 10.78 TL
İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI
İzmir'de benzin litre fiyatı 20.23 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı 24,93 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı 10,49 TL

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...