AKARYAKIT fiyatlarına zam ya da indirim mi geldi? 23 ARALIK GÜNCEL benzin, motorin ve LPG fiyatları

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AKARYAKIT fiyatlarına zam ya da indirim mi geldi? 23 ARALIK GÜNCEL benzin, motorin ve LPG fiyatları

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Araç sahiplerinin her gün merakla arattığı konulardan biri de akaryakıt fiyatları oldu! İndirim ya da zam olarak merak edilen konular hakkında sizler için araştırma yaptık! İşte 23 Aralık güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları

ABD bazlı brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma petrol, motorin ve LPG fiyatlarını da etkiler! Zam ya da indirim ile ilgili yansımalar merak edildi. 73 doları bulan brent fiyatları, yeniden depara geçerek 80 doların üzerine çıktı. Araç sahipleri bu yükseliş sonrası zamları araştırdı. Hemen hemen her gün azalan ve artan fiyatlar anlık değişiyor. 

AKARYAKIT FİYATLARI ARTI MI? BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI 204 GÜNCEL

Brent fiyatlarındaki artış dün gece benzine yansıdı. 1 lira 46 kuruşluk benzin fiyatına 21 Aralık gece yarısından itibaren Motorine 1 lira 61 kuruşluk zam yansıtıldı. Brent petrol fiyatları 22 Aralık bile 8 doların üzerine çıkması zamların artacağı yönünde izlenim verildi. Güncel oalrak sürekli yenilenen zamlar ya da indirimler konusunda LPG fiyatlarında bir değişim meydana gelmedi. Bunun yanı sıra Ankara 37,78 ve İzmir 38,03 motorin fiyatları yer aldı. Aynı şekilde benzin Ankara 35,18 ve İzmir 35,37 de fiyatlarında görüldü. LPG ise Ankara 18,50 ve İzmir 18,27 yer aldı. 

AKARYAKIT fiyatlarına zam ya da indirim mi geldi? 23 ARALIK GÜNCEL benzin, motorin ve LPG fiyatları

Motorin Fiyatları 

İstanbul Avrupa 37,15

İstanbul Anadolu 37,09

Benzin Fiyatları 

İstanbul Avrupa 34,51

İstanbul Anadolu 34,46

LPG Fiyatları 

İstanbul Avrupa 18,63

İstanbul Anadolu 18,16

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...