Akaryakıt fiyatına 3 günde ikinci indirim geliyor! Motorin 20 TL'nin altına düşüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akaryakıt fiyatına 3 günde ikinci indirim geliyor! Motorin 20 TL'nin altına düşüyor

Ekonomi Haberleri

Ramazan Bayramı’nın ilk günü indirim gelen akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha geliyor. Benzin ve motorine gelen çifte indirimin ardından motorinin litresi bir kez daha düşecek. Motorin gece yarısı yapılacak indirimle birlikte 20 TL'nin altına gerileyecek.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorine indirim gelmişti. Petrol fiyatları gerilemesiyle akaryakıt fiyatlarına yeniden güncelleme geliyor. Motorin fiyatı bu gece yarısından itibaren bir kez daha düşecek.

BENZİN VE MOTORİNDE BAYRAM İNDİRİMİ

Benzin ve motorin fiyatlarına bayramın ilk günü indirim yapıldı. 21 Nisan’da benzinde 1.21 TL, motorinde ise 91 kuruşluk indirime gidildi. Benzinin litresi 21 TL'ye gerilerken, motorin ise 20 TL sınırında kaldı.

Akaryakıt fiyatına 3 günde ikinci indirim geliyor! Motorin 20 TL'nin altına düşüyor

MOTORİN 20 TL'NİN ALTINA DÜŞÜYOR

Akaryakıt fiyatlarına 3 gün önce yapılan indirimin ardından bu gece yeni indirim geliyor. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre motorin grubunda 25 Nisan Salı gününden geçerli olmak üzere indirim yapılacak. 91 kuruş indirim yapılan motorin fiyatı 47 kuruş daha düşecek. Bu indirimle birlikte motorin fiyatı 20 TL'nin altına gerileyecek. İndirim sonrasında motorinin litresi İstanbul'da 19.70 TL, Ankara'da 20.03 TL, İzmir'de ise 20.12 TL'den satılması bekleniyor.

24 Nisan itibarıyla güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 21.25 TL

Motorin: 20.17 TL 

LPG (Otogaz): 10.32 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 21.61 TL

Motorin: 20.50 TL

LPG (Otogaz): 10.64 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 21.59 TL

Motorin: 20.59 TL

LPG (Otogaz): 10.39 TL

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...