Ağaoğlu’nun 738 dairesi 1,1 milyar lira getirecek

Düzenleyen:
Ağaoğlu’nun 738 dairesi 1,1 milyar lira getirecek

Ekonomi Haberleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park Projesi’nde şu ana kadar 150’nin üzerinde kişi para yatırıp sözleşmesini yaptı. 738 dairenin bulunduğu projede toplam 1,1 milyar lira hasılat bekleniyor.

EKONOMİ SERVİSİ İSTANBUL
Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Çekmeköy Park Projesi satışa çıktı. 738 daire ve 30 bin metrekarelik bir alışveriş merkezinin de konumlandırıldığı projede 150 konutun satışı şimdiden gerçekleşti. Şu ana kadar bu satışlardan 120 milyon liralık kazanç elde edilirken, toplam hasılat beklentisinin ise 1 milyar 100 milyon lira olduğu belirtildi. Ortalama metrekare fiyatı 7 bin 500 liradan başlayan Çekmeköy Park’ta yüzde 25 lansman indirimi uygulanıyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy Park’ın uzun süredir müşteriler tarafından yoğun talep gördüğünü söyledi. Arsayı 20 yıl önce aldığını belirten Ağaoğlu “Bugün bölgede böyle bir arazinin metrekare fiyatı 2 bin doları geçmiş durumda. Çekmeköy Park Projesi’nin bulunduğu lokasyonda böyle bir yer de bulmak mümkün değil” dedi. 
ANKARA’YA BİN 200 KONUT
 Ekonominin daraldığı ve durgunluk yaşandığı dönemlerde yaptıkları yatırımların karşılığını daima aldıklarını ifade eden Ağaoğlu, Maslak 1453 Projesi’nde yüzde 250 gibi bir getiri elde ettikleri bilgisini verdi. Ağaoğlu, Çekmeköy Park Projesi’nde de uygulanan yüzde 25 lansman indirimi ile müşterilere kısa sürede yüksek kazanç sağlayacaklarının altını çizdi. Yeni yapacakları projelere de değinen Ağaoğlu “Ankara’da bin 200 konutluk yeni bir projeye başlıyoruz. Bodrum’da Çinliler ile devasa bir proje için ön anlaşma imzaladık” şeklinde konuştu.
LOKASYON EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ
Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı da proje ile ilgili detayları aktardı. Rahvalı, Çekmeköy Park’ta A, B ve C gruplarından oluşan 3 çeşit ve 15 katlı 13 bloğun yer aldığını anlattı. A bloklarda 4+1, B bloklarda 3+1, C bloklarda 2+1 ve 1+1 daire tiplerinin olduğunu dile getiren Rahvalı “Çekmeköy Park Projemiz kendi mimarlarımızdan oluşan 40 kişilik ekibimiz tarafından tasarlandı. Dubai’de ve benzer ülkelerde görebileceğiniz ihtişamlı bir mimarisi var. Lokasyon en büyük avantajımız. Metro, Çekmeköy Park Projemizin yanı başında. Hastanelere, markalı eğitim kurumlarına ve Alışveriş merkezlerine çok yakın konumda” ifadelerini kullandı. “Mevduat faizlerinin yüzde 15 olduğu bir ortamda alan nasıl kazanır bunu düşündük” diyen Rahvalı, Çekmeköy Park Projesi’nin ödeme seçeneklerine ilişkin olarak da şunları kaydetti: Yüzde 10 peşinatın yanı sıra, yüzde 75 banka kredisi ve 2019 yılında yüzde 15 ara ödeme ile avantajlı bir ödeme planı sunuyoruz. Bu ödeme planı bankacılara da cazip geliyor. En fazla satın alan kesim bankacılar.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...