Ağaoğlu'ndan tinercilerin mekânına milyar dolarlık proje

- Güncelleme:
Ağaoğlu'ndan tinercilerin mekânına milyar dolarlık proje

Ekonomi Haberleri

Ağaoğlu'nun merakla beklenen Bakırköy 46 projesi satışa çıktı. Projede rezidansların fiyatları 363.600 TL'den villaların fiyatları ise 5.752.500 TL'den başlıyor.

Ağaoğlu'nun merakla beklenen Bakırköy 46 projesi satışa çıktı. Bakırköy'de metruk halde bulunan fabrikaların yerine yapılan projede rezidansların fiyatları 363.600 TL'den villaların fiyatları ise 5.752.500 TL'den başlıyor. Bakırköy 46 projesi, yükseklikleri 22 kattan oluşan 5 blokta 1.215 adet konut ve 3 blokta 12 adet villa olmak üzere toplamda 1.227 adet konuttan oluşuyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında 45 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde yükselen projenin yüzde 81 gibi önemli bir bölümü yeşil alandan oluşurken Bakırköy 46'nın tam ortasında 3 bin 300 metrekarelik dev bir de gölet ve kumsal bulunuyor. Projenin 1950'lerde yapılmış ancak bugün terk edilmiş fabrika binalarının yerine yapıldığını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu binalar metruk halde bulunan ve tinercilerin mesken edindiği yapılardı. Biz burayı dönüştürerek kentsel dönüşüm adına da güzel bir örneği hayata geçireceğiz. Barınma anayasal haktır. Ağaoğlu olarak Bakırköy'de bu nitelikleri karşılayan bu projeyi geliştirdik" dedi. Projenin adının neden Bakırköy 46 olduğuyla ilgili olarak da Ağaoğlu, "Bu proje için beni gerçekten çok uğraştılar ben hayatım boyunca hiç şikayet etmedim ama gerçekten burada çok büyük bir emek verdik en sonunda beni bile 46'lık yaptılar. Biz de projenin adını en sonunda 46 koyduk" dedi. Toplamda 1 milyar dolar satış değerine sahip projede rezidansların fiyatları 363.600 TL villaların ise 5.752.500 TL'den başlıyor.

İş adamı Ali Ağaoğlu, projeye çok emek sarfettiklerini, kendilerini çok uğraştırdığı için de "Bakırköy 46" adını verdiklerini söyledi. nbsp;

"Projeden daire alanların nbsp;anne-babalarına 1+0 ayırdık"

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı nbsp;projeden daire alanların anne ve babalarına 1+0 ayırdıklarını söyledi. nbsp;"Nüfusumuz yaşlanıyor, anne ve babalarımızdan uzak yaşamak yerine onlara yakın olmak istiyoruz" diyen Rahvalı, 5 yıldızlı otel konforundaki 1+0'ların sadece projeden daire alanlara satılacağını bildirdi. nbsp;2013 yılına dair genel bir de değerlendirme yapan Rahvalı, yabancıya konut satışında hedeflerin üzerinde bir performans sergilediklerini belirterek, "1 milyar dolar hedefimiz vardı, daha yıl ortasında 700 milyon doların üzerinde 2000 konutluk satış gerçekleştirdik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...